Chatten tinder app norge

chatten tinder app norge

feb «Hater» er en ny dating-app som snur alt på hodet. feb Denne dating-appen har valgt en litt annerledes vri. Felles interesser Alle har hver sin vri, men nylig kom en dating-app med en tilnærming vi ikke har sett før: « Hater». Finn en du og ikke liker. Har den andre personen likt deg også, kan du kontakte dem på chat. ANNONSØRINNHOLD norsk tipping. Med over 20 milliarder matcher så langt, har Tinder koblet flere mennesker enn noen annen dating-app i verden. Tenk på oss som den mest pålitelige. chatten tinder app norge

Videos

ASKING 1,000 GIRLS FOR SEX (TINDER EXPERIMENT)

Chatten tinder app norge -

Usikker på hvilket sjekkested som passer for deg? Dette må Tinder lære av. Med over 20 milliarder matcher så langt, har Tinder koblet flere mennesker enn noen annen dating-app i verden. Men vent; det blir enda bedre. Appen ser for øvrig svært pen og veldesignet ut, så det er neppe brukeropplevelsen det skal stå på.

Chatten tinder app norge -

Artikkelen er flere år gammel. Kristina Bråten 26 bor i Trondheim. Bytt til Komplett ». Av Ole Kristian Årdal. jul Dating-appen har brukere i Norge, men medieviter Ida Aalen ber at dette er spennende informasjon for de som bruker en dating-app. feb Denne dating-appen har valgt en litt annerledes vri. Felles interesser Alle har hver sin vri, men nylig kom en dating-app med en tilnærming vi ikke har sett før: « Hater». Finn en du og ikke liker. Har den andre personen likt deg også, kan du kontakte dem på chat. ANNONSØRINNHOLD norsk tipping. mar Rundt ti prosent av Norges befolkning bruker sjekke-appen Tinder, og hvis du bruker programmet på SXSW-festivalen i Texas får du kanskje.


Comments 2

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *